Ky është shoku i vetëm i Sinanit që e prek Andrrën pa frikë

  • November 08, 2018 22:00
  • Rozë

Sinan Hoxha është një ndër këngëtarët më të njohur të muzikës popullore, i cili është shumë i angazhuar gjithandej.

Këngëtari njihet edhe për realizimin e videoklipeve më të shtrenjta.

Ai, realizon shpesh klipe, me pjesëmarrjen e shumë valltarëve dhe përherë me skena të mëdha.

Edhe e shoqja e këngëtarit, Andrra, është mjaftë e pranishme në jetën publike.

Andrra dikur ishte fotomodele, ndërkaq tani merret me biznes.

Ajo, i reklamon vetë fustanet e dyqanit të saj, shkruan “Kosovarja”.

Andrra Destanin në setin e fundit fotografik e ka grimuar Arbër Bytyqi, me gjasë i vetmi mashkull pos Sinanit që mund ta prekë me dorë.

Loading...