Kush është ish deputeti shqiptar që ka frikë nga gruaja

  • November 09, 2018 10:00
  • Rozë

Këtë herë, emisioni i ishte konceptuar si Nata Shkodrane, dhe nuk mund të mungonin në të personalitete të artit dhe kulturës shkodrane, si Zef Deda me të birin Mario, apo edhe ish-deputeti Mitro Çela që është me origjinë nga jugu, por dhëndër në Shkodër.

Në një moment ka qenë pyetja e drejtuar Mario Dedës, nëse në shtëpi ja bënte zap Zefi apo gruaja, dhe pikërisht këtu ka ndërhyrë Mitro duke u vetpërgjigjur: "Jo për gjë, po unë kam frikë nga gruaja"!

E thënë hapur dhe kaq troç në një emision me audiencë masive, kjo duket vërtet e guximshme!Loading...