Këto dy motra binjake sjellin një këngë patriotike

  • December 07, 2018 17:32
  • Rozë

Olsa & Olta janë dy binjake këngëtare nga Ferizaj.

Ato me zërin e tyre të mrekullueshëm së fundit kanë sjellë projektin këngë për festën e flamurit , e cila po pëlqehet shumë nga publiku

Vajzat kanë të publikuara gjithsej 7 këngë së bashku ku prej tyre vlenë të ceket kënga “Ditelindja” e cila ka arritur 80 milion klikime në youtube, dhe nga kërkesat e shumta të fansave të huaj kënga u realizua edhe në verzionin anglisht!

Loading...