Gjesti i Eminës emocionon modelen dhe grimerën e njohur

  • October 11, 2018 16:00
  • Rozë

Se e ka zemrën e madhe e ka dëshmuar gjithmonë.

Emina Çunmulaj njihet si një nga personazhet që është e gatshme çdoherë t’u dal në ndihmë atyre që kanë nevojë.

Ajo së fundmi ka ndihmuar një familje, duke ia dëgjuar atyre edhe hallet me të cilat përballen çdo ditë.

Ky gjest i saj i ka emocionuar fortë disa personazhe të njohura.

Modelja Oriola Marashi dhe grimerja Sellma kanë shpërndarë fotografinë e Eminës ku shihet bashkë me këtë familje, duke e lavdëruar për gjestin e bërë.

Loading...