Eva Longorias nuk i ngutet që të humb në peshë

  • December 07, 2018 12:00
  • Rozë

Eva Longorian shumëkush e këshilluan të ngutet në humbjen e kilogramëve që i fitoi gjatë shtatzënisë.

Bukuroshja latine e ka sjell gjashtë muaj më parë në jetë një djalë dhe është e natyrshme që të shtoj peshë.

Deri tani është shfaqur në shumë ngjarje, dhe komentet që ka marrë është se do të ishte më mirë që të dobësohej.

View this post on Instagram

Y’all are going to LOVE my Tres Leches cake, soaked in 3 traditional milks. It is #WorthEveryBite. Check your local Kroger and Kroger affiliates to get your hands on this amazing cake!

Loading...