Çfarë po ndodh me Bleronën, iu kanë “t’hollu” këmbët e iu ka trashë gjoksi?!

  • March 15, 2019 22:00
  • Rozë

Blerona Zeqiri edhe pse shumë shpesh e komentuar për peshën e saj që ka, ajo prapë vazhdon të ekspozohet shumë, shkruan “InfoKosova”.

Në televizion ajo ka filluar qysh se e re në emisionin e Labinot Gashit të cilin tashmë e kanë ndryshuar pak a shumë pas daljes së këtij të fundit nga RTV 21.

E të gjithë e mbani në mend Bleronën në fillimet e saj, ishte një vajzë me një trup prej modeleje, e “hollë” dhe shumë vitale.

Por, nuk dihet se ç’ndodhi me të që u trashë kaq shumë.

Por, edhe pse e trashë Blerona po vazhdon të pëlqehet dhe të duket shumë joshëse.

Edhe në fotografinë e fundit duket e tillë, joshëse dhe me një gjoks “shpërthyes”, por çuditërishtë në këtë foto këmbët e Bleronës duken shumë të holla në krahasim me gjoksin gjigand./InfoKosova/

The post Çfarë po ndodh me Bleronën, iu kanë “t’hollu” këmbët e iu ka trashë gjoksi?! appeared first on .

Loading...