• Ja çka pritet të ndodhë sot në Kosovë

    • May 16, 2019 06:32

    Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare për gjenocidin serb në Kosovë. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00) Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj...

  • Parashikimi i motit për sot

    • May 16, 2019 06:32

    Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bërë parashikimin e motit për ditën e sotme. Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës paralajmëroi mot kryesisht...