• Mjekët e gënjyen nënën e 7-vjeçarit

    • March 22, 2019 09:00

    “Nëna e djalit nuk e ka ditur rastin si ka ndodhur deri në ora tetë e mbrëmjes, pasi që policia i ka thënë asaj një makinë e ka goditur. Ajo këtë ka kuj...

  • Hashim Thaçi: Forca djema, Kosova do fitore!

    • March 21, 2019 20:00

    Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka reaguar pas golit të Amir Rrahmanit në ndeshjen e sotme miqësore mes Kosovës dhe Danimarkës. Ai përmes një postimi...