• BE reagon për vizitën e Thaçit në veri

    • September 29, 2018 22:00

    Maja Kocijançiq zëdhënëse e BE-së ka bërë thirrje për paqe dhe përmbajtje lidhur me situatën në Veri të Kosovës. Ajo ka thënë se BE-ja është duke i përcjellë me kujdes la...