• Po përgatitet takimi i dytë Trump-Kim Jong Un

  • January 17, 2019 19:00

  Sipas mediave koreano-jugore, negociatori Kim Jong Çol ka me vete një letër nga Kim, të cilën do t’ia dorëzojë shefit të Shtëpisë së Bardhë. Agjencia “Jonhap” saktëson se përfaq...

 • Sonte ndotja e ajrit alarmante

  • January 17, 2019 18:31

  Ndotja e ajrit në Prishtinë sonte është tejet e rrezikshme. Në matjen e fundit që është regjistruar nga matësi i Ambasadës Amerikane në Prishtinë, ndotja e ajrit është sh...

 • OBRM-PDUKM: LSDM shkatërroi ekonominë

  • January 17, 2019 18:30

  Nëpërmjet një kumtese të lëshuar nga OBRM-PDUKM thuhet se “LSDM e shkatërroi ekonominë, solli varfëri dhe shpërngulje te të rinjtë e vendit”. “Rritja ekonomike në vend ës...