• Isa Mustafa ngushëllon familjen Rexhepi

    • October 08, 2018 16:30

    Me rastin e ndarjes nga jeta të ish-gazetarit dhe ekonomistit Ibrahim Rexhepi, kryetari i LDK-së Akademik, Isa Mustafa ka dërguar këtë telegram ngushëllimi: “E nderuara F...