• Ndërrimi i orës, BE ndryshon sërish mendje

    • December 04, 2018 22:00

    “Ne mbështetëm propozimin e Presidencës austriake të BE dhe deri në vitin 2021, nuk do të ketë vendim përfundimtar”, tha Butkoviqi, i cili po merr pjesë në një takim dyditor të...

  • SHBA ultimatum Rusisë për armët bërthamore

    • December 04, 2018 21:31

    Përndryshe, tha Pompeo, SHBA do të braktisin marrëveshjen. Siç tha ai, Rusia mashtron në kontrollin e armëve të saj, njofton Klan Kosova. Pompeo thotë se nuk ka më kup...