• Hoti i thotë Kuçit: Mbaje fjalën, jep dorëheqje!

    • December 04, 2018 22:00

    Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë për Kosovën, Blerim Kuçi ka kërkuar të di se çfarë do të ndodh me nënshkrimet e falsifikuara të deputetëve të opozitës, duke pyetur shtuar nës...

  • Ndërrimi i orës, BE ndryshon sërish mendje

    • December 04, 2018 22:00

    “Ne mbështetëm propozimin e Presidencës austriake të BE dhe deri në vitin 2021, nuk do të ketë vendim përfundimtar”, tha Butkoviqi, i cili po merr pjesë në një takim dyditor të...