• Gjykata Speciale të merret edhe me serbët

    • April 18, 2019 14:00

    Organizata “Familja dhe Shpresa” nga Klina, po kërkojnë nga diplomati amerikan Oliver Mans, që ligji për Gjykatën Speciale në Kosovë të plotësohet për kr imet e Serbisë...

  • SHBA-ja dhe Gjermania presion Serbisë

    • April 18, 2019 13:32

    Uashingtoni dhe Berlini janë duke bërë një presion të madh ndaj Serbisë, që të ndalë fushatën kundër shtetësisë së Republikës së Kosovës. Kështu shkruan...