Spanja "e tepron", ka një kërkesë për NATO-n nëse Kosova e formon ushtrinë

  • December 07, 2018 07:00
  • Lajme

Gazeta Express dje ka raportuar ekskluzivisht për qëndrimet e shteteve të NATO-s rreth kësaj teme.

Aty raportohet për qëndrimin e secilit shtet veç e veç, ku bën përshtypje edhe qëndrimi i Spanjës.

Spanja ka një ide të cilën ia ka dhënë NATO’s. Përfaqësuesi spanjoll ka thënë se duhet të ndalohet ndihma e dhënë ndaj FSK’së, nëse Kosova e transformon atë në ushtri.

Për të parë qëndrimet e secilit shtet, klikoni këtu dhe lexoni lajmin ekskluziv.

Loading...