Shyhet votimi për Projektbuxhetin e vitit 2019

  • December 07, 2018 17:31
  • Lajme

“Votimi duhet të bëhet pas vendimit të ri të Kryesisë për datën kur votohet dhe deputetët do të njoftohen”, ka thënë Haliti. Ndërkohë në Kuvend ka vazhduar debati për buxhetin. Buxheti i Kosovës për vitin 2019 parashihet të jetë 2.3 miliardë euro. 

Opozita ka pasur vërejtje për mënyrën e ndarjes së buxhetit në sektorë, ndërsa pozita e ka përkrahur fuqishëm Ndërkaq, seanca ka vazhduar të mbahet, duke shqyrtuar kështu pikat tjera të rendit të ditës. 

Loading...