Shënohet viktima e parë nga protestat në Belgjikë

  • January 12, 2019 22:31
  • Lajme

Viktima u përplas nga kamioni pasi nuk u pa nga shoferi i automjetit sipas mediave në vend.

Lëvizja e “Jelekëve të Verdhë” e krijuar në Francë në 17 nëntor, u përhap shumë shpejt dhe në Belgjikë sidomos në pjesën frankofone të vendit.

Protesta fillimisht nisi kundër çmimit të shtrenjtë të karburantëve.

Loading...