Rrëmbehet vajza derisa po vallëzonte në dasmë

  • October 12, 2018 09:31
  • Lajme

Edhe në mes të një salle të mbipopulluar dasmash mund t'ju rrëmbejnë. 

Ja se si e rrëmbejnë këtë vajzë teksa kërcen me djalin në këtë dasmë.

Duket e çuditshme dhe nuk dihet ende nëse është e vërtetë por përhapja e saj në rrjetet sociale po çudit përdoruesit dhe jo vetëm.


Loading...