"Polici ma shajti nënën shqiptare", flet mësuesi që u rrah me 20 policë serbë

  • December 07, 2018 07:00
  • Lajme

Kjo pasi një video e tij teksa rrihet me 20 policë serbë në një protestë është shikuar e shpërndarë shumë.

T7 ka realizuar një intervistë me mësuesin Luzha i cili tregoi se si dhe pse ndodhi ngjarja.

Mos e humbisni.

Loading...