Pezullohet për 30 ditë bojkoti i punës nga avokatët

  • January 11, 2019 19:00
  • Lajme

“Kjo pasi që KGJK ka shfuqizuar rekomandimin e datës 28.12.2018 dhe urdhëresave të tjera në tërë territorin e Republikës së Kosovës”

“Ky pezullim do të zgjasë për periudhën kohore prej 30 ditësh brenda të cilës periudhë kohore OAK dhe KGJK do të arrijnë marrëveshje lidhur me kërkesat që do të dakordohen bashkarisht”, shkruhet në komunikatën e dërguar nga OAK.


Loading...