Ministri i ri i Brendshëm në siklet të madh, lexon fjalimin me vështirësi

  • December 07, 2018 07:31
  • Lajme

Kështu, qytetarët nuk e kanë njohur më herët ministrin që erdhi në postin e tij pas kërkesës së Labinot Tahirit që "qeveria të ketë një ministër nga Ferizaj".

Në një nga paraqitjet e tij të para, ai është shfaqur me vështirësi dhe gabime në lexim të fjalimit.

Ndiqeni videon më poshtë për më shumë.

Loading...