Mbyllja e qeverisë amerikane, paraqitet padia e tretë gjyqësore

  • January 11, 2019 20:00
  • Lajme

Në padinë e paraqitur në një gjykatë federale në Uashington D.C., Shoqata e Kontrollit të Trafikut Ajror shprehet se mohimi i rrogës së punonjësve është shkelje e të drejtave të tyre kushtetuese.

“Amerika i do kontrollorët e trafikut ajror të fokusuar në uljen e sigurt të aeroplanëve dhe në monitorimin e rrugëve ajrore të Amerikës, dhe jo të shpërqendruar nga çështje financiare dhe nga ankthi i pasigurisë financiare”, shkruhet në padi.

Deri më tani, janë njoftuar të paktën tre padi gjyqësore të paraqitura nga sindikata që përfaqësojnë punonjësit federalë të qeverisë amerikane.

Loading...