Maqedonia miratoi ndryshimet kushtetuese

  • January 11, 2019 18:31
  • Lajme

Ndërkohë Kuvendi, gjatë ditës së nesërme pritet që qytetareve t’ju drejtohet kryeministri Zoran Zaev.

Ndërkohë para Kuvendit vazhdojnë protestat e qytetarëve të cilët nuk pajtohen me ndryshimet kushtetuese. Situata para Kuvendit është e qetë dhe pa incidente.

Loading...