Ivanka Trump mund të udhëheqë Bankën Botërore

  • January 12, 2019 10:31
  • Lajme

Pos kësaj thuhet se mund të kandidojnë ish-ambasadorja Nikki Haley, Mark Green dhe David Malpass, njofton Klan Kosova.

Mark Green është udhëheqës i Departamentit Amerikan të Zhvillimit Ndërkombëtar, kurse Malpass është përfaqësues i lart në Ministrinë e Financave.

Vendimi i largimit të udhëheqësit Jim Yong Kim, ishte i befasishëm, ndërsa propozimet për kandidatët do të pranohen nga shkurti.
 

Loading...