Intervenon policia pas tentimit të vetëvrasjes në Katedrale

  • October 12, 2018 11:31
  • Lajme

Policia e Kosovës, zjarrfikësit dhe autoambulanca menjëherë i janë përgjigjur thirrjes duke dalë në vendin e ngjarjes.

Aktualisht policia po heton rastin.


Loading...