Haradinaj takoi Nexhat Dacin, flasin për situatën politike në vend

  • November 09, 2018 18:31
  • Lajme

Ai ka shkruar në rrjetin social Facebook, se është gjithnjë kënaqësi që të shkëmbejë mendime për rrethanat aktuale politike me akademikun Daci.

“Si politikan me përvojë të gjatë dhe pjesëmarrës aktiv në shumë procese të rëndësishme të shtetkrijimit, këshillat e Akademik Dacit janë çdoherë me interes për vendin.”, përfundoi Haradinaj.

Loading...