Haradinaj merr pjesë sot në promovimin e Programit nacional për rininë

  • November 09, 2018 06:30
  • Lajme

Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë sot në promovimin e Programit Nacional për Rininë.

Sot do të shpaloset Programi Ndërshtetëror për Rininë, si dhe dokumentet themelore që rrjedhin nga këto programe për të gjithë nxënësit dhe studentët e Republikës së Kosovës.

Promovimi i Programit Nacional për Rininë bëhet në Qeverinë e Kosovës në ora 10:00. /Telegrafi/

Foto: Arkiv

Loading...