Haradinaj kujton Arapin: Me vdekjen e tij ka humbur shumë letërsia shqiptare

  • October 11, 2018 16:00
  • Lajme

Haradinaj ka thënë se letërsia shqiptare ka humbur një kolos të plejadës së shkrimtarëve të rrallë.

“Kultura, bota intelektuale dhe letërsia shqiptare kanë humbur një kolos të plejadës së shkrimtarëve të rrallë. Fatos Arapi, krijuesi shumëdimensional, përpos që pasuroi fondin e letërsisë sonë me vepra të pavdekshme, përçoi vlerat letrare të botës shqiptare përtej kufijve kombëtar. Ngushëllime familjes, komunitetit të shkrimtarëve, miqve dhe lexuesve të shumtë”, ka shkruar Haradinaj.

Loading...