Fushatë në prag të festave të fundvitit, fishekzjarret nuk janë lodra

  • December 06, 2018 17:00
  • Lajme

Me rastin e 9 dhjetorit, Ditës së Parandalimit, SPB Shkup, njësia e parandalimit do të nisë fushatën “Me fat dhe siguri viti 2019-fishekzjarret nuk janë lodra”.

Me këtë rast, nesër në orën 12.00 në QT City Mall Shkup, në bashkëpunim me 10 shkollat fillore nga Komuna e Karposhit, Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit, me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Shkup, SPB Shkup do të prezantohet dhe do të fillojë fushata në prag të festave të Vitit të Ri./Telegrafi/

Loading...