Del para gjykate Brenton Tarrant që ua mori jetën 50 personave në Zelandë të Re

  • March 16, 2019 08:00
  • Lajme

Su, lmi ndaj dy xhamive dje në Zelandën e Re ka tr, onditur botën.

Personi që kreu su, lmin ter, ror, ist, Brenton Tarrant, është shfaqur në gj, ykatë.

Me veshjen e bardhë të të bu, rg, osurve dhe me pra, nga në duar, 28-vjeçari është ak, uz, uar vetëm për vr, as, je, por pritet që mbi të të rë, ndojnë edhe të tjera ak, uza.

Ai do të mbetet në para, bu, rgim deri më 5 prill kur është caktuar seanca e ardhshme.

Edhe dy të tjerë janë në para, bur, gim, ndërsa asnjë prej tyre nuk kishte precedentë pen, al.

Kryeministrja e Zelandës së Re, Jacnda Ardern, tha se Tarrant kishte pesë ar, më dhe zotëronte licencë për mbajtje ar, mësh, duke paralajmëruar se do të ketë ndryshime në ligjet për ar, mëmbajtje./Indeksonline/

The post Del para gjykate Brenton Tarrant që ua mori jetën 50 personave në Zelandë të Re appeared first on .

Loading...