Bullgaria arreston një rus me kërkesë të SHBA'së

  • November 09, 2018 18:31
  • Lajme

Klimanov tha se policia në këtë qytet port ka arrestuar një person me shtetësi ruse dhe bullgare dhe se e ka identifikuar vetëm si Aleksandr Zh.

Mediat bullgare thanë se 38-vjeçari është i kërkuar në SHBA për shkaktim të dëmit prej 7 milionë dollarësh ndaj agjencive reklamuese.

Sipas disa njoftimeve, urdhërarresti është lëshuar nga një gjykatë në Nju Jork.
I dyshuari do të mbetet në paraburgim në pritje të një vendimi për ekstradimin e tij në Shtetet e Bashkuara.

Sipas njoftimeve, i dyshuari ka jetuar në Bullgari për tetë vjet dhe posedon një apartament në Varna.

Loading...