3 gjërat që mund t’i bëni për 2€

  • November 09, 2018 10:31
  • Lajme

Lista më poshtë ju tregon 3 gjëra që mund të bëni nëse ju kanë mbetur vetëm 2€ në xhep.

1.    Me 2€ mund t’i blini 2 gjëra në dyqanet “Gjithçka 1€”
2.    Me 2€ mund t’i blini 4 kafe makiato në stacion të autobusëve.
3.    Me vetëm 2€ ju mund të hani 3 Crispy Stips + 2 Hot Wings + 1 Pomfrit dhe 1 Pije në KFC me ofertën 5për2.

Loading...