• Në këtë vend shtëpitë kushtojnë vetëm 1 euro

    • May 10, 2019 10:00

    Qyteti sicilian, Sambuca, ka vënë shtëpitë e pabanuara, në shitje për 1 euro secila. Këshilli vendor i Sambuca, miratoi një strategji në janar, e cila u bë ‘modë’ në ju...

  • Ide kreative të palosjes së pecetave

    • May 09, 2019 17:32

    Shpesh shtrojmë dreka dhe darka për familjarë dhe shoqëri, edhe pse na duket shumë punë gjithmonë tentojmë që gjithçka të duket perfekte. Janë disa deta...