• Sekreti i Piramidës

  • December 18, 2018 09:32

  Të gjithë kemi dëgjuar për piramidën e famshme të Keopsit, edhe pse deri sot dinim shumë pak gjëra për mënyrën se si u ndërtua kjo mrekulli, sidomos kur bëhet fjalë për...

 • Si u krijuan duart e njerëzve?

  • December 16, 2018 20:32

  Hulumtimet tregojnë se mutacioni gjenetik na ka lënë me vetëm pesë gishtërinj dhe thonë se janë të ngjashme me krahët e peshqve. Një hulumtim i fundit i...

 • Paguan 8 milionë euro për targën e rrallë

  • December 16, 2018 20:32

  Një biznesmen indian me banim në Dubai ka blerë në akand një targë të thjeshtë makine që mban numrin 5 për 33 milionë dirhemë (8 milionë euro), raportoi sot media lokal...