• Njihuni me pushkën më të fuqishme në botë

  • December 20, 2018 13:00

  Nëse luani ndonjë video-lojë, pa dyshim se do ta zgjidhni një snajper si armën tuaj të preferuar. Snajperi është një nga armët më të fuqishme në botë.

 • Gaz e pluhur! Rruga si do të shuhet Dielli ynë !

  • December 20, 2018 12:00

  Në një letër dërguar Jean-Baptiste Leroy, në vitin 1789, Benjamin Franklin shkruante ndër të tjera se asgjë nuk është e sigurtë në këtë jetë, përveç vdekjes dhe taksave...

 • E bukura dhe veçantia e punimeve me gips

  • December 20, 2018 11:00

  Në emisionin “Në Shtëpinë Tonë” do të flasim për punimet me gips, do të shohim si bëhen tavane të varur dhe ndarje muresh në mënyrë që ambienti juaj të duket sa më i bu...