• Prostitutat që ofrojnë s*ks “hallall”

    • November 16, 2018 15:00

    Prostitucioni nuk lejohet në shumë vende të botës, përfshirë Shqipërinë, por në vende konservatore e fetare si Irani, burrat që kapen duke kryer marrëdhënie jashtë mart...

  • A e dini sa megapikselë ka syri i njeriut?

    • November 15, 2018 18:32

    Sipas shkencëtarit dhe fotografit, dr. Roger Clark, rezolucioni i syrit të njeriut është 576 megapiskelë. Rezolucioni prej 576 megapikselëve do të thotë...