• Çfarë dimë për breshkat?

  • September 30, 2018 06:32

  Të njohura për jetëgjatësi dhe për lëkurë të rrudhosur, breshkat nuk konsiderohen si një prej krijesave më të bukura të natyrës. Breshkat janë në thelb...

 • Personat me sy ngjyrë kafe janë…

  • September 29, 2018 21:53

  Njerëzit me sytë ngjyrë kafe, mendohet se janë persona me fuqinë që të fitojnë besimin e njerëzve të tjerë. Për këtë arsye, ata kanë komunikim më të mir...

 • Çifti mbetet i ngujuar në 100 metra lartësi

  • September 29, 2018 21:53

  Shpëtim i pabesueshëm i çiftit, pasi avioni i tyre rrëzohet në tela, duke i lënë ata të varur 100 metra mbi shkëmbinjtë. Çifti në të 60-at e tyre u rrëz...