• Parisi ‘përmbytet’ nga minjtë

    • October 01, 2018 15:00

    Kryeqyteti i Francës është i përmbytur me minjtë, dhe qytetarët po fajësojnë kryetaren e bashkisë Anne Hidalgo për këtë. Kundërshtarët e kryebashkiakut...

  • Ky 10 vjeçar po mahnitë botën me traktor

    • October 01, 2018 09:00

    Ratanjith Patil është një 10 vjeçar indian i cili me trikat e tij që bën me traktor, ai po mbledh pas vetes shumë fansa Nxënësi thotë se i pëlqen të lua...