Vajza që po e mrekullon botën, shikojeni se si kujdeset për babain e saj !

  • December 22, 2018 12:00
  • Kuriozitete

Një video që po qarkullon në rrjetet sociale ka arritur të rrëmbej vëmendjen e shumë njerëzve.

Shihet një vajzë që po kujdeset për babain e saj me nevoja të veçanta.

Ajo duket shumë e lumtur pranë babit të saj dhe duket se te dy kalojnë shumë kohë të mirë bashkë me njëri-tjetrin.

Videoja po komentohet si mesazh senzibilizues që t’i duam më shumë prindërit dhe të kujdesemi më shumë për ta.

Shiko Videon:

Loading...