Nga dasma përfundon në spital: E tmerrshme çka i gjejnë nuses në kokë

  • December 10, 2018 17:32
  • Kuriozitete

Kelly po përjetonte ditën më të lumtur të saj, derisa i filloi dhimbja e kokës, që nuk e kishte për herë të parë.

Asaj kohë pas kohe i dhimbtte koka, mirëpo mendonte se nuk ishte serioze, pa shkuar asnjëherë te mjeku.

Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga ankthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze, dhe ditën e dasmës iu përkeqësua gjendja.

Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo!

Kur e dërguan në spital dhimbja e kokës ishte e tmerrshme, dhe e kuptuan se Kelly ishte pickuar nga një lloj lavre në formë të fluturës që njihet me emrin “Ostidie”, dhe në kokën e saj ishin shumuar këto larva për një kohë të gjatë.

Ajo u fut në operacion, i cili rezultoi me shumë sukses pasi ia hoqën të gjitha lavrat dhe Kelly iu kthye gjendjes normale, duke mos pasur më dhimbje mirëpo dasma e saj u anulua.

Loading...