Muzikanti luan me kitare gjatë operacionit në tru !

  • December 22, 2018 12:00
  • Kuriozitete

Një muzikant në Afrikën e Jugut i ka lënë pa fjalë disa mjekë që po kryenin një operim në trurin e tij.

I quajtur Musa Manzini gjatë operacionit e ka marrë kitarën e tij dhe ka bërë muzikë.

Musa kishte tumor në tru që nga viti 2006 por asnjëherë nuk kishte hyrë në operacion.

Gjatë operacionit që zgjati gjashtë orë, ai qëndroi i zgjuar duke bërë muzikë me kitarën e tij.

Manzini tha se do t’i rikthehet muzikës sapo të rikuperohet përsëri.

Shiko Videon:

Loading...