Cilësohej si më i shëndoshi në vendin ku jetonte, 12-vjeçari bën ndryshimin drastik

  • December 22, 2018 14:32
  • Kuriozitete

190 kg ka qenë pesha e një 10-vjeçari nga Indonezia, i cili është cilësuar si personi më i shëndoshë i këtij vendi.

Kjo peshë ka shqetësuar jo vetëm prindërit e tij, shokët, por dhe vetë djalin, i cili ka marrë një vendim drastik.

Arya Permana sot 12 vjeç, ka bërë një ndryshim madhor në peshën e tij.

Ai ka hequr dorë nga ëmbëlsirat dhe ka nisur të merret me aktivitet fizik duke bërë mrekullinë për trupin e tij.

Djaloshi është bërë shumë aktiv, duke bërë 5 kilometra çdo ditë dhe mban një dietë tepër strikte.

Loading...