A nuk do donit të lundronit në këtë kroçierë?

  • December 06, 2018 22:32
  • Kuriozitete

Kroçierët po kthehen gjithmonë e më shumë në destinacionin e preferuar për të bërë pushimet.

Kompanitë e mëdha po konkurrojnë fuqishëm me anije sa më të mëdha dhe luksoze.

Më e fundit është Celebrity Edge, një kroçierë luksoze.

Ajo ka nisur të dielën udhëtimin e saj nga Florida.

Anija do e kalojë verën në Mesdhe.

Ajo ka një kapacitet prej rreth 3 mijë pasagjerësh.

Brenda në aije ka një disko, restorant, një dek të lëvizshëm të quajtur Tapeti Magjik.

Shihni më poshtë pamjet e kësaj mrekullie.

Loading...