• Në këtë shtet ndalohet puthja e lopëve

  • May 19, 2019 12:00

  Qeveria e Austrisë ka kërkuar nga qytetarët që të ndalojnë sfidën e puthjes së lopëve, e cila aplikohej prej tyre, për t’u shpërndarë me video më tej nëpër rrjetet soci...

 • Kinezi mbulohet me 637 mijë insekte

  • May 17, 2019 08:00

  Kina vërtet që është vendi i vakive dhe aty ndodh edhe më e papritura dhe e çuditshmja. Ruan Liangming nga Kina para disa vitesh theu rekordin botëror q...

 • Koala specie para zhdukjes

  • May 17, 2019 07:32

  Fondacioni Australian për Koala (AKF) tha sot se koala ishte “funksionalisht e zhdukur”, raporton BBC. Siç pretendohet nga kjo organizatë joqeveritare s...