• Kambanat e një skandali

    • December 03, 2018 13:00

    Prej vitesh tashmë, të shndërruar, në jo pak raste, nga promovuese vlerash, prurjesh dhe arritjesh artistike, në një çështje “qokash”, në më-jep-të-jap-dhe-udha-e-mbarë, konkurs...

  • Kadare përball sunduesve me një vepër brilante

    • November 26, 2018 10:31

    “Kur sunduesit grinden” apo misteri i një bashkëbisedimi telefonik Stalin- Pasternak është libri më i fundit i Ismail Kadaresë, publikuar për herë të parë në panairin e librit n...