Lulzim Tafa anëtar i akademisë edhe në Francë

  • January 11, 2019 11:00
  • Kulturë

Anëtarë të jashtëm të Akademisë zgjidhen figura eminente botërore të fushës së shkencës, artit dhe letërsisë. Akademia Evropiane e Shkencave, Arteve dhe Letërsisë në Francë, ka rreth 200 anëtarë të listës së notave në mesin e të cilëve edhe tetëmbëdhjetë fitues të Çmimit Nobel.

Tafa është ftuar në Paris më 25 janar, për të marrë pjesë në ceremoninë e inaugurimit të tij si anëtar i Akademisë.

Loading...