Interesim i jashtëzakonshëm për shfaqjen “Bretkosa”

  • January 11, 2019 18:00
  • Kulturë

Kjo për shkak të interesimit të madh të njerëzve.

Shfaqja “Bretkosa”  që është rrëfim për të gjithë njerëzit e ditëve të sotme, të cilët  jetojnë në kohën e keqkuptimeve dhe vetmisë, në kërkim për dashurinë e jetën kuptimplote, ka bërë bujë të madhe dhe sonte vetëm personat të cilët kanë rezervuar biletën mund ta ndjekin edhe shfaqjen, 

Shfaqja “Bretkosa”, në regji të Burbuqe Berishës dhe me aktorët: Ilir Tafa, Donat Qosja, Basri Shala dhe Valmir Krasniqi.


Loading...