• Imazhe të përzgjedhura nga 207 vende dhe treva

    • March 11, 2019 09:00

    Nga rrënojat e një qyteti sirian tek intimiteti i grave të mbuluara duke u lutur teksa ndezin qirinj. Këto janë vetëm disa prej 60 imazheve që të lënë pa frymë, të përzgjedhura...