• A e dini historinë “Po shkunden plakat”?

    • March 11, 2019 23:32

    Sipas rrëfimeve nga brezi në brez, ndryshimet e motit në fillim apo në fund të muajit mars lidhen me “mitin e plakave”. Në disa krahina të vendit ky mit...

  • Arsyeja pse kur prekim dikë 'na zë rryma'

    • March 11, 2019 17:31

    Kush e di sa herë do të keni marrë një lloj rrufeje pasi prekni një person. A keni menduar ndonjëherë pse? Epo, mund të ndodhë dhe jo aq rrallë që trupi i njeriut të shf...