• Art pamor, kur buzët shndërrohen në telajo

  • April 30, 2019 08:32

  Piktura, ashtu si shumë degë të tjera të artit, kërkon kreativitet, talent dhe ide tejet të ndryshme nga të tjerat. Kjo e fundit është shumë e rëndësish...

 • Lojë shumë e rrezikshme për fëmijët

  • April 29, 2019 23:32

  Bazenet me topa, që janë aq të famshëm e aq të dëshirueshëm për fëmijët, janë të mbushura me baktere të cilat shkaktojnë sëmundje, ka zbuluar një studim i ri.

 • E mbyllën brenda,90 vjeqarja zbret nga banesa

  • April 29, 2019 23:00

  Pasi zbuloi që e kishin mbyllur në shtëpi, 90-vjeçarja mori çantën në krahë dhe zbriti 10 kate, duke tmerruar kalimtarët. Ngjarja ndodhi në Çengdu, krye...